Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί από την έκρηξη αγωγού καυσίμων στο Μεξικό
Με την Νέα Δημοκρατία και όχι μόνο να μιλά για συνταγματική εκτροπή, ο Νίκος Βούτσης θα προχωρήσει τελικά σε κλήρωση για τον βουλευτή που θα καλύψει την κενή θέση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.
Στους 89 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη σε έναν πετρελαιαγωγό στο κέντρο του Μεξικού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Υγείας του Μεξικού.
«Έχουμε τέσσερις επιπλέον θανάτους, τους οποίους πρέπει να προσθέσουμε στους 85 νεκρούς που ανακοινώθηκαν χθες, με αποτέλεσμα να μιλάμε πλέον για 89 νεκρούς» δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο υπουργός Υγείας του Μεξικού, Χόρχε Αλκοσέρ.
Σύμφωνα με τον υπουργό, 55 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. «Δεσμευόμαστε να τους παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές φροντίδες και, κατά την άποψή μας, ένας σημαντικός αριθμός μεταξύ αυτών έχει ακόμη ελπίδα να τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Χόρχε Αλκοσέρ.
Οι πρώτες κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας τελέστηκαν χθες, την ώρα που άλλες οικογένειες εξακολουθούν να αναζητούν τους δικούς τους που παραμένουν αγνοούμενοι.
Όπως προειδοποίησε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο, η διαδικασία ταυτοποίησης των απανθρακωμένων σορών θα μπορούσε να διαρκέσει ημέρες, εβδομάδες ή και αρκετούς μήνες.
- Βολιβία: Ουρουγουανός βαρόνος ναρκωτικών, από τους πλέον καταζητούμενους, εκδίδεται στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Σύντομα» τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ θα συνοδεύουν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ «εξάλειψαν» κάθε στρατιωτική στόχο στο στρατηγικό νησί Χαργκ, λέει ο Τραμπ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Εκτελέσεις στην Κρήτη
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ

