Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριος καβγάς Γεωργιάδη - Χριστοδουλοπούλου περί «φασιστών» και «ναζιστών»

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη – Χριστοδουλοπούλου περί «φασιστών» και «ναζιστών»

Καβγάς με βαρείς χαρακτηρισμούς περί «ναζιστών και φασιστών» ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνη Γεωργιάδη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στην Επιτροπή Αναθεώρησης της Βουλής

Καβγάς με βαρείς χαρακτηρισμούς περί «ναζιστών και φασιστών» ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνη Γεωργιάδη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στην Επιτροπή Αναθεώρησης της Βουλής.

Η αρχή έγινε όταν η κ. Χριστοδουλοπούλου προσπάθησε να περιορίσει τη φόρα καταγγελιών του κ. Γεωργιάδη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που αναφερόταν σε σκευωρία όσον αφορά την υπόθεση Novartis εκτοξεύοντας απειλές περί λογοδοσίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη.
Η κα Χριστοδουλοπούλου διέκοψε τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι ως αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλήσει αντίστοιχη ώρα με εκείνη που μίλησε η ίδια ως στέλεχος της πλειοψηφίας, προκαλώντας την οργή του.

«Είστε αποκάλυψη σας λατρεύω», είπε ειρωνικά ο Α. Γεωργιάδης με ειρωνία και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που μιλάτε σας ξεφεύγει η αληθινή σας σκέψη. Πού το βρήκατε αυτό; Αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ποιοι είστε. Φασίστες κανονικοί είστε».

«Αν είμαστε εμείς φασίστες, τότε εσύ τι είσαι Γεωργιάδη; Σε ποιο χάρτη ανήκεις; Ναζιστής είσαι;», αντέδρασε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Τη σύγκρουση Χριστοδουλοπούλου – Γεωργιάδη ακολούθησε νέος γύρος με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο να παίρνει τη σκυτάλη και να λέει:

«Είναι στα όρια του κωμικού να ζητούμε από τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει την κατηγορία που απηύθυνε σε όλους περί φασιστών. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στο τι λέμε εδώ μέσα για άσχετα θέματα για να μη φτάνουμε σε παρειδωλία ή αποφένια. Αποφένια είναι όταν σχετίζουμε τα ασυσχέτιστα και είναι η αρχή της σχιζοφρένειας».

«Ο κ. Κατρούγκαλος με εξαιρετικά μειλίχιο ύφος με είπε κωμικό και σχιζοφρενή, δεν ήξερα ότι αυτά είναι στο πλαίσιο του ευπρεπούς κοινωνικού διαλόγου. Αλλά θα σας ρωτήσω και εγώ κάτι “το να μιλάει για Δημοκρατία κάποιος που δηλώνει κομμουνιστής τι ακριβώς είναι”;», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024