
Ράμος: «Τα λάθη που έγιναν από τον διαιτητή ήταν σκανδαλώδη»
Ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως ο διαιτητής στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σοσιεδάδ έκανε πολλά λάθη, που έκριναν το ματς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο αρχηγός των μερένχες, Σέρχιο Ράμος μίλησε για την ήττα από τους Βάσκους και είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή και τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, ο Ράμος τόνισε πως οι αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης ήταν σκανδαλώδεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν έδωσε δύο πέναλτι στη βασίλισσα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Τίποτα δεν μας πήγε καλά. Παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά τα αποτελέσματα θα έρθουν», τόνισε ο αρχηγός της βασίλισσας.
«Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, ειδικά αυτό στον Βινίσιους ήταν σκανδαλώδες. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Θα μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει το πέναλτι και μετά να ζητήσει την επιβεβαίωση από το VAR. Ο διαιτητής ήταν καθοριστικός για το αποτέλεσμα. Τα λάθη που έγιναν ήταν σκανδαλώδη. Δεν ζητάμε από κανέναν να μας βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να δίνονται οι ξεκάθαρες παραβάσεις. Θα πρέπει να ξέρουν οι διαιτητές πώς να χρησιμοποιούν το VAR», δήλωσε.
- Κατάσκοποι στις ζωές των άλλων – Χιλιάδες εργάτες της AI χτενίζουν το Διαδίκτυο για τα προσωπικά σας δεδομένα
- Πώς γιόρτασαν οι Αιθίοπες της Αθήνας την Ανάσταση – Τύμπανα, χορός και μυστήριο
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση


