Ο Ολυμπιακός πέταξε για Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός πέταξε για Ξάνθη

Περίπου ένα 24ωρο πριν αντιμετωπίσει την Ξάνθη για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας (08/01, 17:15), η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την ακριτική πόλη.

Παρά την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα εδώ και αρκετές ώρες, το μεσημέρι της Δευτέρας (07/01) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ξάνθη, όπου την Τρίτη (08/01, 17:15) θα αντιμετωπίσει την ακριτική ομάδα στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, παιχνίδι το οποίο φυσικά θα είναι και το πρώτο των Πειραιωτών για το 2019.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Γιώργος Μασούρας, λόγω της παρθενικής συμμετοχής του στην Ερυθρόλευκη αποστολή μετά τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο, τη στιγμή που στους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχουν συμπεριληφθεί οι Φράνκο Σολδάνο και Ντάνιελ Ποντένσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Κατάσκοποι στις ζωές των άλλων – Χιλιάδες εργάτες της AI χτενίζουν το Διαδίκτυο για τα προσωπικά σας δεδομένα

H Scale AI και άλλες εταιρείες ζητούν «ειδικούς» για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης, μετά όμως τους ζητούν να χτενίζουν προφίλ στο Instagram.

Βαγγέλης Πρατικάκης
Βαγγέλης Πρατικάκης

Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση

Ο Μπίγκι «Μπλάνκετ» και ο Πρινς Τζάκσον, έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με την οικογένειά τους για να προωθήσουν τη νέα, βιογραφική ταινία για τον αποθανόντα πατέρα τους.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version