Φενέρ – Ρεάλ : Το τρομερό νικητήριο καλάθι του αρτίστα Ντατόμε
Δείτε το τρομερό καλάθι και φάουλ που πέτυχε ο Τζίτζι Ντατόμε έξι δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (65-63)
Το σκορ ήταν στο 62-63 και απέμεναν μόλις 13 δεύτερα για το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πόλη. Ο ιταλός Φόργουορντ των Τούρκων Τζίτζι Ντατόμε, πήρε την μπάλα, επιχείρησε τη διείσδυση, σκόραρε εκτός ισορροπίας με το αριστερό (αλλάζοντας χέρι στον αέρα) και κέρδισε και το φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 65-63 υπέρ της ομάδας του εν μέσω αποθέωσης!
Κάπως έτσι, η Φενέρ έκλεισε τον πρώτο γύρο της regular season στην κορυφή, με ρεκόρ 14-1, ξεφεύγοντας με 2 νίκες διαφορά από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο (12-3).
Δείτε το εντυπωσιακό καλάθι του Ντατόμε
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»