Η εκτόξευση του πυραύλου Αβανγκάρντ από τη Μόσχα
Την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του πυραυλικού συστήματος Αβανγκάρντ έκαναν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του πυραυλικού συστήματος Αβανγκάρντ έκαναν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Το πυραυλικό σύστημα Αβανγκάρντ έκανε τη δοκιμαστική του εκτόξευση στην περιοχή του Όρενμπουργκ και έπληξε στόχο στη χερσόνησο της Καμτσάκα.
«Ο Πούτιν έφτασε στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας και έδωσε την εντολή να ξεκινήσει η δοκιμή. Η εκτόξευση διεξήχθη από στρατεύματα των Δυνάμεων Στρατηγικών Πυραύλων από το κέντρο εκτόξευσης του Ντόμποροφσκι. Ο πύραυλος χτύπησε ένα στόχο ‘’μακέτα» στην περιοχή Κούρα στην Καμτσάκα», δήλωσε το Κρεμλίνο.
Ο ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην ανάπτυξη του πυραυλικού συστήματος για την «άριστη δουλειά» τους.
Οι δυνατότητες του Αβανγκάρντ εξασφαλίζουν την σίγουρη διαπέραση οποιουδήποτε υφιστάμενου αντιπυραυλικού συστήματος, ανέφερε το Κρεμλίνο.
- Σουρεαλισμός στο σφυρί: Το «παρανοϊκό-κριτικό μπαλέτο» Bacchanale του Σαλβαδόρ Νταλί αναμένεται να αγγίξει τα 300.000 ευρώ
- Στα 90 δολάρια το βαρέλι σκαρφάλωσε το πετρέλαιο
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ – Eλεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο του 48χρονου – Εξετάζεται αν είχε χειροβομβίδες
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος – Σημαντική η νίκη με ΠΑΟΚ»
- ΚΚΕ μετά το αίτημα βοήθειας από τη Βουλγαρία: «Νέα κλιμάκωση της επικίνδυνης εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο»
- Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]