Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η τραγική εικόνα του Δικεφάλου προκάλεσε την οργή των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων, οι οποίοι στο τέλος του πρώτου 45αλέπτου έκραξαν άγρια τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Η χειρότερη εμφάνιση του Δικεφάλου στη φετινή σεζόν, σε ένα ματς που ήταν «τελικός». Οι Ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των φιλοξενούμενων.

Στο 18’ ο Στάσεβιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σκάβιτς την έστειλε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0.

Στο 41’ ο Μάτος ανέτρεψε τον Στάσεβιτς και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Σίνγκεβιτς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 για τους Λευκορώσους.

Στο 45’ ο Σίνγκεβιτς σκόραρε για δεύτερη φορά και τριπλασίασε τα τέρματα της ΜΠΑΤΕ. Ο Στάσεβιτς «σέρβιρε» στον συμπαίκτη του και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.