«Μόλις εξελέγη ο Γραμμένος επιδικάστηκαν 56.000 στον Αναστασιάδη»
Οι Βυσσινί μετά το -3 που τους επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο εξαπέλυσαν επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την υπόθεση του Αναστασιάδη και χαρακτήρισαν ανέντιμο τον τρόπο που έδρασε ο Σάντι Κριζμάν
Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας να της επιβάλει -3 για τις οφειλές προς στο πρόσωπο του Άγγελου Αναστασιάδη.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.