Τα «ασπρόμαυρα» παιδιά της Σελίν Ντιόν
Σύμφωνα με τη σταρ η απελευθέρωση (;) από το βιολογικό φύλο είναι και θέμα χρώματος!
Η Σελίν Ντιόν σε συνεργασία με τη Nununu World λάνσαρε μια gender-neutral παιδική σειρά ρούχων που λέγεται «Celinununu». Πρόκειται για μπλούζες, παντελόνια και φούστες που «απελευθερώνουν τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγοριού – κοριτσιού, προσφέροντάς τους την ελευθερία να επιλέγουν ρούχα που ενισχύουν τη δύναμη της δικής τους προσωπικότητας».
Η γνωστή τραγουδίστρια φοράει στους μικρούς πελάτες της ασπρόμαυρα κυρίως ρούχα (δείτε το βίντεο) για να τους απαλλάξει από τα στερεότυπα φύλου που τους αναθέτουν οι γονείς τους όταν τα ντύνουν σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις.
Οπαδός της θεωρίας σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να τα μεγαλώνουμε με στερεοτυπικούς ρόλους, καταργεί το χρώμα. Και ενώ η συζήτηση πάνω στο βιολογικό φύλο και στο φύλο ως κοινωνική κατασκευή (που κάθε άνθρωπος το επιλέγει) καλά κρατεί, εκείνη φτιάχνει ένα στρατό από παιδιά που είναι ντυμένα από την βρεφική κούνια τους ως τα 12 χρόνια τους σαν να πηγαίνουν σε κηδεία.

Προσπερνάμε τη γελοία συζήτηση σύμφωνα με την οποία η Ντιόν στολίζει τα ρούχα της με νεκροκεφαλές, αριθμούς και άλλα σύμβολα που παραπέμπουν στον «Εξαποδώ» επειδή είναι σατανίστρια. Να πιστέψουμε, όμως, πως η ανατροφή παιδιών «με αξίες ισότητας, και με την ελευθερία να ενδυναμώσουν την δική τους προσωπικότητα, έχοντας ως θεμέλιο τον αμοιβαίο σεβασμό» ξεκινάει από την κατάργηση του ροζ και του γαλάζιου;
Οπως και αν έχει, για να σπάσει την τόση γκριζίλα, η Ντιόν κυκλοφόρησε και ένα – δύο κίτρινα και (ξεπλυμένα) μπλε ρουχαλάκια. Για λόγους εμπορικούς υποθέτουμε. Και αυτό ήταν όλο. Κατά τα άλλα το πένθος καλά κρατεί!
- Σκληρή ανακοίνωση από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για ΕΠΟ και διαιτησία
- Παπασταύρου στο Future Minerals Forum: Η ΑΙ, η ενεργειακή και τεχνολογική μετάβαση εξαρτώνται απόλυτα από τον ορυκτό πλούτο
- Η ξεκάθαρη εντολή του «Μέντι»
- Ξεπέρασε τα 16 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ το 2025 – Στην κορυφή τα τρόφιμα
- «Η βοήθεια είναι στο δρόμο» – Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Σπύρος Μελάς: Η φιλοθεάμων ομήγυρις στο Νησί της Μεσσηνίας
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442