Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταϊλανδέζικη κουζίνα

Ταϊλανδέζικη κουζίνα

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που πιέζουν να εγκαταλείψει το Τριφύλλι ο Αλαφούζος ας σκεφτούν πόσοι απ" αυτούς διαδήλωναν πριν από μερικά χρόνια για να φύγει η οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ηγεσία του συλλόγου έχοντας πιστέψει το παραμύθι πως θα τη διαδεχτούν εκατό Αμπραμόβιτς

Οι μετά Χριστόν Προφήτες φύονται στη δημοσιογραφική πιάτσα ως αγριόχορτα στους κάμπους τον χειμώνα.
Αντιγράφω από κείμενο της στήλης «Αμφίσημα» της 7ης Μαΐου 2018: «Η φήμη που φέρει ο Ταϊλανδός είναι αυτή του broker, δηλαδή του μεσίτη. Οπερ σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό πίσω του να κρύβεται άλλο πρόσωπο που για διάφορους λόγους δεν θέλει να εμφανιστεί. Η φημολογία έχει φουντώσει για το ποιος είναι «φαντομάς». Προς το παρόν, πάντως, ο Παναθηναϊκός θυμίζει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου στην «Ωραία των Αθηνών»».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός ο φαντομάς είναι ο Βίκτωρ Ρέστης. Και τον αποκάλυψε ο broker Παϊρότζ τώρα που βρέθηκε με την πλάτη στα σκοινιά λόγω των ερευνών που διεξάγονται από τις βελγικές Αρχές στον σύλλογο Μουσκρόν, στον οποίο, τουλάχιστον επισήμως, φέρεται να είναι μεγαλομέτοχος ο Ταϊλανδός.
Πριν από έναν μήνα η στήλη αναρωτήθηκε αν συντρέχει πλέον λόγος να πουλήσει ο Γιάννης Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό στον Παϊρότζ αφού είναι πασιφανές πως η οικονομική επιφάνεια του Ταϊλανδού δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των Πρασίνων. Ο υπογράφων δέχτηκε αήθεις επιθέσεις που έφτασαν του σημείου να αμφισβητήσουν την ανεξάρτητη φωνή του.
Το επάγγελμα του μετά Χριστόν Προφήτη έχει μεγάλη πέραση γιατί είναι σίγουρα λεφτά χωρίς να διακινδυνεύεις τίποτα.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που πιέζουν να εγκαταλείψει το Τριφύλλι ο Αλαφούζος ας σκεφτούν πόσοι απ» αυτούς διαδήλωναν πριν από μερικά χρόνια για να φύγει η οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ηγεσία του συλλόγου έχοντας πιστέψει το παραμύθι πως θα τη διαδεχτούν εκατό Αμπραμόβιτς.
Θα μου πείτε, βέβαια, εδώ υπάρχουν οπαδοί της Ρεάλ που θέλουν να φύγει ο Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει φέρει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου πέντε Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η αμνημοσύνη του ποδοσφαίρου στην οποία αναφέρεται συνέχεια ο Ζοζέ Μουρίνιο που μπορεί να σε σπρώξει στο κενό της αβύσσου. Εκεί όμως πετούν μόνο όσοι έχουν δυνατά φτερά.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024