Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει 10 νίκες

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει 10 νίκες

Αν οι ερυθρόλευκοι νικήσουν την Ρεάλ μπορούν να φτάσουν και τις δέκα νίκες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα

Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η νίκη στο Μόναχο καθώς οι ερυθρόλευκοι έψαχναν ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθιά «ανάσα» στην Ευρωλίγκα. Κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους στην Γερμανία και τώρα πηγαίνουν στην «μάχη» με την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας καλή ψυχολογία και ρεκόρ 4-4. Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην «βασίλισσα» της Ευρώπης παρά τις απουσίες που θα έχουν οι μερένχες.

Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα αν έρχονταν στην Αθήνα Γιουλ, Κούζμιτς και Αγιόν αλλά και χωρίς αυτούς η Ρεάλ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μια πολύ ισχυρή αντίπαλος. Είναι όμως προφανές πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια σημαντική ευκαιρία στην αναμέτρηση με τους Μαδριλένους. Να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα να υποχρεώσει την Ρεάλ στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός δεν «κυνηγάει» αυτή την στιγμή την Ρεάλ. Άλλα πράγματα έχει στο μυαλό του ο Μπλατ για την Ευρωλίγκα στην παρούσα φάση.

Και άλλα θα έχει στην συνέχεια αν η ομάδα του καταφέρει να συνεχίσει στην οκτάδα. Λέγαμε όμως πριν για μια τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις απουσίες που θα έχει η Ρεάλ στο αυριανό παιχνίδι. Είπαμε ότι όποιος και να λείπει είναι μια μεγάλη ομάδα κι αυτό δεν αλλάζει. Ωστόσο δεύτερος Γιουλ δεν υπάρχει. Όχι στο ρόστερ της «βασίλισσας» αλλά σε καμιά ομάδα της Ευρώπης.

Αν λοιπόν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με την Ρεάλ τότε βάσει προγράμματος μπορούν να φτάσουν τις δέκα νίκες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Δεν θα είναι εύκολο αλλά για μια ομάδα με τις δυνατότητες του Ολυμπιακού είναι εφικτός στόχος. Εκτίμηση μας είναι πως ο Μπλατ έχει στην άκρη του μυαλού του τον διψήφιο αριθμό νικών στο φινάλε του πρώτου γύρου. Δεν θέλει να κάνει βέβαια τέτοια αναφορά και σωστά πράττει καθώς θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης με το αυριανό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν την βοήθεια του κόσμου τους και σ’ αυτό το πολύ μεγάλο ματς. Το ΣΕΦ πρέπει να είναι γεμάτο αύριο βράδυ για να δώσει την μεγάλη ώθηση στους ερυθρόλευκους. Όλοι είδαν πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά στο Μόναχο. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό και οι Γερμανοί είχαν να λένε μετά το τέλος του αγώνα, για την μεγάλη υποστήριξη που είχε ο Ολυμπιακός από τους φιλάθλους του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024