Μέσω Facebook θέλησε να απαντήσει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε την Κυριακή για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Μακεδονικό.

«Έχω γίνει στόχος» δηλώνει η ίδια, η οποία συνιστά παράλληλα ψυχραιμία.

«Θέλεις να γίνεις Μεγάλος, πάψε να είσαι μικρός …Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να αφήσουμε πίσω και στην άκρη όσους την μικραίνουν. Εργάζομαι με αφοσίωση για τον σκοπό αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει Στόχος.Ψυχραιμία…» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Νωρίτερα, κατά την παρουσία της εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν η υφυπουργός, υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος με ελληνικές σημαίες.

Η υφυπουργός, την ώρα που ετοιμαζόταν να καταθέσει στεφάνι, ήρθε αντιμέτωπη με το εξοργισμένο πλήθος. Κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την αποδοκίμασαν, ενώ ένας άνδρας ακούστηκε να φωνάζει «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» .

Η κ. Παπακώστα, παρά τις αποδοκιμασίες, δεν αντέδρασε, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.