Έντονες αποδοκιμασίες (και) κατά Παπακώστα για το Μακεδονικό
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρά τις αποδοκιμασίες, δεν αντέδρασε, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε
Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος.
Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής βρέθηκε αυτή τη φορά η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κατά την παρουσία της στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν η υφυπουργός, υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος με ελληνικές σημαίες.
Η υπουργός, την ώρα που ετοιμαζόταν να καταθέσει στεφάνι, ήρθε αντιμέτωπη με το εξοργισμένο πλήθος. Κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την αποδοκίμασαν, ενώ ένας άνδρας ακούστηκε να φωνάζει «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» .
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρά τις αποδοκιμασίες, δεν αντέδρασε, κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.
Αποδοκιμασία δέχθηκε νωρίτερα πάντως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, για το ίδιο θέμα.
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;
- Η μακροχρόνια σχέση «σκοτώνει» τον έρωτα;
- Εθισμένο στη Μετανάστευση το Λονδίνο: σωσίβιο για την οικονομία ή βόμβα για το μέλλον;
- Γροιλανδία, η επιστροφή – Τα ηγεμονικά σχέδια του Τραμπ μπαίνουν σε νέα φάση
- Δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και ερημοποιείται
- Φραντσέσκο Σαρατσένο: Η Ιταλία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, αλλά όχι λόγω χρέους
- Κάιλι Μινόγκ: Μιλάει για πρώτη φορά για τη δεύτερη διάγνωση με καρκίνο το 2021 – «Ήμουν ράκος»
- Τεχνητή νοημοσύνη και παραγωγικότητα: Στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442