Μήνυμα προς σαφείς κατευθύνσεις έστειλε ο υπουργός εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης, ενώ έντονη ήταν η αποδοκιμασία που γνώρισε ο κ.Καμμένος, με πολίτες να του φωνάζουν «Παραιτήσου».

Την δυσαρέσκειά τους απέναντι στο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο έδειξαν αγανακτισμένοι πολίτες αμέσως μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη φωνάζοντας του «Παραιτήσου»

«Σήμερα από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας στέλνουμε μήνυμα εθνικής ενότητας και αποφασιστικότητας, σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εδαφική κυριαρχία, είμαστε έτοιμοι να πούμε ενα μεγάλο «ΟΧΙ»», σημείωσε ο υπουργός Αμυνας και πρόσθεσε:«Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη αλλά όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία θα μας βρει ενωμένους και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση».

Τη στιγμή που ο κ. Καμμένος ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του, επ’ αφορμή της εθνικής επετείου, ακούστηκε κάποιος να του φωνάζει «Καμμένε παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία! Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο