Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ, ύποπτο δέμα στον Ντε Νίρο

Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ, ύποπτο δέμα στον Ντε Νίρο

Νέος συναγερμός σήμανε στη Νέα Υόρκη, με τις αρχές να ερευνούν ύποπτο δέμα που βρέθηκε στην περιοχή Τριμπέκα της πόλης αυτής των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNN

Νέος συναγερμός σήμανε στη Νέα Υόρκη, με τις αρχές να ερευνούν ύποπτο δέμα που βρέθηκε στην περιοχή Τριμπέκα της πόλης αυτής των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNN.

Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη μετέδωσε παράλληλα ότι το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτο είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Έρευνα για τα «τρομοδέματα»

Το FBI έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα σε μια προσπάθεια να εντοπίσει ποιος βρίσκεται πίσω από την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς που εστάλησαν στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους κοινοβουλευτικούς των Δημοκρατικών, καθώς και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, εναντίον του οποίου καταφέρεται ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Με τις ενδιάμεσες εκλογές να απέχουν λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Τραμπ αρχικά καταδίκασε την αποστολή αυτοσχέδιων βομβών σε πολλούς πολιτικούς του αντιπάλους, υπογράμμισε όμως «την ευθύνη» των μέσων ενημέρωσης στην επιδείνωση του πολιτικού κλίματος.

«Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. Όμως παράλληλα στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης «να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος», τις «συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό» και τη μετάδοση «συχνά ψευδών» ειδήσεων.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024