Σούπερ η Πορτογαλία
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικράτησε της Σκωτίας με (3-1)
Όχι, η Πορτογαλία δεν άλλαξε προπονητή. Ο αγαπημένος Φερνάντο Σάντος παραμένει στο τιμόνι της. Απλά το οικείο «1-0» έχει κάνει φτερά στους τελευταίους αγώνες. Μετά την τριάρα επί της υπολογίσιμης Πολωνίας για το Nations League (2-3), οι Πορτογάλοι επικράτησαν 3-1 επί της Σκωτίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Γλασκώβη.
Την επιτυχία του Σάντος μάλιστα ενισχύει και το γεγονός ότι οι Ίβηρες ταξίδεψαν στη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς τα βασικά τους αστέρια.
Ο Έλντερ Κόστα άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου(44’, 0-1). Στην επανάληψη, οι Πορτογάλοι συνέχισαν το ίδιο δυναμικά. Ο ήρωας του Euro 2016, Έντερ σκόραρε στο 74ο λεπτό 74’ για το 0-2 και ο Μπρούμα με ένα καταπληκτικό γκολ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο ο 0-3 στο 84’.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νέισμιθ.
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ

