Ο Ανρί φαβορί για αντί-Ζαρντίμ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τη Μονακό μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο Τιερί Ανρί είναι το απόλυτο φαβορί για τον διαδεχθεί
Ο Τιερί Ανρί θεωρείται η ιδανική επιλογή από τη διοίκηση της Μονακό για την άκρη του πάγκου της, σε περίπτωση που τελικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ απομακρυνθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού nicematin, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με τους ανθρώπους των Μονεγάσκων να βρίσκονται σε διαδικασία σύσκεψης και λήψης αποφάσεων.
Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη δευτεραθλήτρια της Ligue 1, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στην ακαδημία (1992-1994) και πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα της (1994-1995).
Η Μονακό έχει απογοητεύσει με την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς στις εννέα πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του πριγκιπάτου βρίσκεται στη 18η θέση και πλέον βλέπει μέχρι και το ενδεχόμενο της τετράδας να μοιάζει με υπέρβαση.
Το συμβόλαιο του Πορτογάλου πρώην προπονητή του Ολυμπιακού με τους Μονεγάσκους λήγει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η εκπληκτική πορεία της σεζόν 2016-2017, στο τέλος της οποίας η Μονακό κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League, φαίνεται πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Το επετειακό επεισόδιο έρχεται στο MEGA


