Έδειξε πως βαδίζει στον σωστό δρόμο η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ που στο 15’ έχανε 2-0 από την Μπενφίκα έφτασε μια ανάσα από μια επική ανατροπή. Μια ανατροπή που όμοιά της δεν θα είχαμε δει ξανά σε τέτοιο επίπεδο
Η ΑΕΚ που στο 15’ έχανε 2-0 από την Μπενφίκα έφτασε μια ανάσα από μια επική ανατροπή. Μια ανατροπή που όμοιά της δεν θα είχαμε δει ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Το πλασέ του Κλώνα σταμάτησε όμως στον Βλαχοδήμο, ο Γιακουμάκης έμεινε δίπλα με το παράπονο και στην αμέσως επόμενη φάση, η Ένωση κατάλαβε από πρώτο χέρι πόσο μικρή είναι η απόσταση του παράδεισου από την κόλαση.
Η Ένωση από το 20’ και μετά ήταν η κυρίαρχος του αγώνα. Πολύ πριν την αποβολή, το άγχος που είχε κυριεύσει αδικαιολόγητα τους Κιτρινόμαυρους είχε πάει περίπατο και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε στο γήπεδο αυτό που έχει μάθει να κάνει από το καλοκαίρι: ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο, κίνηση, ταχύτητα, φαντασία, ευκαιρίες.
Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το δεύτερο μέρος, με την Μπενφίκα να παίζει και με δέκα παίκτες, αναμενόταν όπως ακριβώς κύλησε. Το παιχνίδι ήταν μονίμως μπροστά από την εστία του Βλαχοδήμου, με τον απίθανο Χουλτ αλλά και τους εξαιρετικούς Μπακασέτα, Πόνσε, όπως βεβαίως και τον MVP Κλωναρίδη να κάνουν την άμυνα των Πορτογάλων να βλέπει εφιάλτες. Τέτοια ήταν η εικόνα του ματς, με μια ΑΕΚ σκυλιασμένη να δώσει απαντήσεις και με μια απίστευτη αυταπάρνηση να φύγει από το παιχνίδι με άδεια χέρια.
Η αντίδραση που έδειξε η Ένωση αποτελεί δείγμα της γερής κράσης αυτής της ομάδας. Που δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και συνθήκες και παλεύει μέχρι τέλους. Το ίδιο έκανε και χθες. Ακόμα και όταν από το πουθενά δέχθηκε το τρίτο γκολ, η ΑΕΚ δημιούργησε άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει και να ισοφαρίσει ξανά.
Δεν τα κατάφερε, το όνειρο για περαιτέρω πορεία στην Ευρώπη μετά και τον όμιλο πάει μάλλον περίπατο, όμως τα όσα είδαμε χθες, έχουν τη δική τους σημασία. Που για την ΑΕΚ μετράνε πιο πολύ από το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα. Ένα αποτέλεσμα που στην τελική δεν θα αποτελούσε εγγύηση και για τίποτα.
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442