Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρτίνς δίνει το σύνθημα

Ο Μαρτίνς δίνει το σύνθημα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να μιλήσει για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του καθώς οι πειραιώτες συνδύασαν τα καλά αποτελέσματα με την ελκυστική αγωνιστική εικόνα.

Κι αυτό δεν ήταν εύκολο να το πετύχουν οι ερυθρόλευκοι στο ξεκίνημα της σεζόν, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε η ομάδα του λιμανιού το φετινό καλοκαίρι.

Μέσα όμως από την σκληρή δουλειά ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικά πράγματα κι αυτό πιστώνεται και στον προπονητή του. Τούτο άλλωστε το αναγνωρίζουν πρώτοι απ’ όλους οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά κι αυτό φανερώνει πολλά.

Ο Μαρτίνς είναι λοιπόν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι παίκτες του, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι τα παιχνίδια μετά την διακοπή για αγώνες Εθνικών ομάδων, κρύβουν πάντοτε «παγίδες».

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας σε ρυθμούς προπόνησης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει πως και πως βέβαια και την επιστροφή των διεθνών γιατί θέλει να μιλήσει στους παίκτες του για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει σύνθημα γι’ ακόμη περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος τόσο στο ματς με τον Αστέρα όσο και στην μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πορτογάλος κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Έχει άλλωστε εκφράσει πολλές φορές δημόσια την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση ν’ αποδώσει ακόμα καλύτερα. ‘Εχει απαιτήσεις από την ομάδα του γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθένα την δουλειά που έχει γίνει αλλά και τις δυνατότητες των παικτών.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θα ζητήσει επίσης από τους ερυθρόλευκους να εστιάσουν την προσοχή τους στο ματς με τον Αστέρα. Δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δει τους παίκτες του να σκέφτονται τον αγώνα με την Μπέτις για το Γιουρόπα. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο έμπειρος κόουτς θα μιλήσει στους παίκτες για το ματς με τους Αρκάδες, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πετύχει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς.

Ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων, αλλά θα πάρει τις αποφάσεις του αφού πρώτα μιλήσει με τους διεθνείς παίκτες. Όλα πάντως δείχνουν ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Μαρτίνς στο ματς με τον Αστέρα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024