«Ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών για τον ΑΠΟΕΛ»
Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν το ενδιαφέρον ξένων επενδυτρών
Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στερεί από την πρωταθλήτρια Κύπρου ένα ποσό αρκετών εκατομμυρίων το οποίο ήταν σημαντικό για τη ρευστότητα της ομάδας.
Παρόλα αυτά σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ υπάρχουν επαφές του συλλόγου με ξένους επενδυτές γερμανικής εταιρίας οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τις αδιάθετες μετοχές της ομάδας, καθώς και να εμπλακεί στην ανέγερση ιδιόκτητου σταδίου της ομάδας.
Όπως αναφέρεται η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει άμεσα κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της ομάδας, με περισσότερες πληροφορίες να ανακοινώνονται από τον πρόεδρο, Πρόδορομο Πετρίδη σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα.
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442