Στα Χανιά βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας περιοδείες ανά τη χώρα, προκειμένου όπως είπε να καταγραφεί η ταχύτητα υλοποίησης των έργων για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός, αφού ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου και μίλησε με φορείς, βγήκε για βόλτα στο χωριό και όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα κεράσματα σε τσικουδιά.

Όταν πήγαν να δώσουν και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ πως «δεν του δίνουμε διότι έπεσε στην μαρμίτα όταν ήταν μικρός».

«Κορίτσια, κούκλος ο πρωθυπουργός»

Τον πρωθυπουργό περίμεναν με ανυπομονησία αρκετές υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας και των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Όταν αυτός έκανε την άφιξή του, η ατάκα που ακούστηκε ήταν χαρακτηριστική: «Κορίτσια, κούκλος ο πρωθυπουργός».

[Πηγή φωτογραφίας: zarpanews.gr]