Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Scrambler 2019: Το Wrangler σε pickup περιπέτειες

Jeep Scrambler 2019: Το Wrangler σε pickup περιπέτειες

Τo pickup alter ego του νέου Wrangler δίνει μια γεύση από τη διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του τα οποία δοκιμάζει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Ο φωτογραφικός εντόπισε το Scrambler, την pickup παραλλαγή της νέας γενιάς του Wrangler σε δοκιμές εξέλιξης, αποτυπώνοντας το νέο ειδικών αποστολών όχημα που θα προστεθεί σύντομα στην γκάμα της Jeep.

Εκτός από την κοινή σχεδιαστική και τεχνολογική αφετηρία με το Wrangler, το αμερικανικό pickup όντας διπλοκάμπινο αναμένεται να προσφέρει φιλοξενία σε πέντε άτομα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει τις διαμορφώσεις του μοντέλου όπου βασίζεται και εκτός από την κλειστή έκδοσή του, θα προσφέρεται σε εκδόσεις με αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή ή/και αναδιπλούμενο παρμπρίζ.

Σε ό,τι αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους 635 κιλών αλλά και τη δυνατότητα ρυμούλκησης βάρους έως και 2,948 κιλών.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Scrambler αναμένεται να αντικατοπτρίζει την γκάμα του Wrangler όντας διαθέσιμο με τον ατμοσφαιρικό Pentastar V6 των 3,6 λίτρων απόδοσης 272 ίππων, το diesel μοτέρ των 2,2 λίτρων με ισχύ 200 ίππων και τον Turbo τετρακύλινδρο των 2,0 λίτρων σε εκδοχές ισχύος έως 272 ίππους.

Όπως και στο Wrangler αναμένεται να προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ενώ κοινός παρονομαστής για όλες τις εκδόσεις θα είναι το εμβληματικό σύστημα τετρακίνησης της αμερικανικής φίρμας σε συνδυασμό με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα έλευσής του, το Scrambler αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles τον προσεχή Νοέμβριο.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024