Ένωση Κεντρώων: Εγκληματική η Συμφωνία των Πρεσπών για τα εθνικά συμφέροντα
«Χρειάζεται και άλλη απόδειξη ο κ. Τσίπρας για να καταλάβει ότι η συμφωνία είναι άκρως επιζήμια για την Ελλάδα;» διερωτάται η Ένωση Κεντρώων
Σε σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για το ονοματολογικό επισημαίνεται ότι «ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ άλλων, θα ανοίξει τον δρόμο της ανάπτυξης στη βόρεια Ελλάδα».
«Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η συμφωνία παράγει ήδη αρνητικά αποτελέσματα, μετά το «δώρο» της κυβέρνησης στα Σκόπια οι γείτονές μας μιλούν για «Μακεδονία», «Μακεδονικό Έθνος» και «Μακεδονική γλώσσα» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
«Χρειάζεται και άλλη απόδειξη ο κ. Τσίπρας για να καταλάβει ότι η συμφωνία είναι άκρως επιζήμια για την Ελλάδα;» διερωτάται η Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας πως «θα αγωνιστεί για να ακυρώσει στην πράξη την συμφωνία των Πρεσπών».
- «Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
- Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2026, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 0,5% των επιχειρήσεων ελέγχει το 44% του τζίρου – Σε ρόλο κλειδί οι ελληνικές πολυεθνικές
- Όταν ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε στη δίκη ενός serial killer – Είχε βγει ραντεβού με ένα από τα θύματά του
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026


