Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσαρίδες

Κατσαρίδες

Ενα από τα φλέγοντα προβλήματα της Ελλάδας, που υποτιμήθηκε ως «δεξιό» και αγνοήθηκε για μεγάλο διάστημα από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι η εγκληματικότητα.

Ένα από τα φλέγοντα προβλήματα της Ελλάδας, που υποτιμήθηκε ως «δεξιό» και αγνοήθηκε για μεγάλο διάστημα από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι η εγκληματικότητα.

Ο πρόσφατος φόνος στου Φιλοπάππου, οι διαρρήξεις, οι επιθέσεις στους ηλικιωμένους, όπως και οι σχεδόν καθημερινές «παρεμβάσεις» του Ρουβίκωνα δείχνουν πόσο μεγάλη σημασία έχει να ηγούνται του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη άνθρωποι ικανοί, αποφασιστικοί, έμπειροι, με μοντέρνες αντιλήψεις αλλά και ευαισθησία, καθώς στον βωμό της ασφάλειας δεν μπορεί να θυσιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Παπακώστα στο κρίσιμο αυτό υπουργείο δείχνει πώς αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός τη διακυβέρνηση του τόπου. Αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι η επίλυση προβλημάτων και η εκπλήρωση αναγκών, αλλά η τήρηση εσωκομματικών ισορροπιών, τα ανοίγματα προς ιδεολογικά διαφορετικούς χώρους και η ικανοποίηση – ή μάλλον ενίσχυση – των «ποσοστώσεων» που έχει συμφωνήσει με τον ακροδεξιό εταίρο του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024