Τα «ερυθρόλευκα» γκολ στην 3άρα επί της Μπέρνλι
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο ηγέτη και σκόρερ, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Μπέρνλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της αγγλικής ομάδας και ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο ηγέτη και σκόρερ, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Μπέρνλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της αγγλικής ομάδας και ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα (30/8).
Ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας πέτυχε δύο γκολ με φάουλ στο 19’ και πέναλτι στο 60’, ενώ δημιούργησε και αυτό του Μπουχαλάκη στο 49’.
Η Μπέρνλι, που από το 60’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκίμπσον, είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Γουντ στο 33’.
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των «ερυθρόλευκων» από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σλάβκο Βίνσιτς, ο οποίος δεν έδωσε δύο πέναλτι στην ομάδα του Πειραιά, ενώ καταλόγισε και ένα υπερβολικό πέναλτι, ενώ με τα σφυρίγματά του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους Πειραιώτες.
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


