Τα «ερυθρόλευκα» γκολ στην 3άρα επί της Μπέρνλι
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο ηγέτη και σκόρερ, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Μπέρνλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της αγγλικής ομάδας και ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο ηγέτη και σκόρερ, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Μπέρνλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της αγγλικής ομάδας και ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα (30/8).
Ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας πέτυχε δύο γκολ με φάουλ στο 19’ και πέναλτι στο 60’, ενώ δημιούργησε και αυτό του Μπουχαλάκη στο 49’.
Η Μπέρνλι, που από το 60’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκίμπσον, είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Γουντ στο 33’.
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των «ερυθρόλευκων» από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σλάβκο Βίνσιτς, ο οποίος δεν έδωσε δύο πέναλτι στην ομάδα του Πειραιά, ενώ καταλόγισε και ένα υπερβολικό πέναλτι, ενώ με τα σφυρίγματά του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους Πειραιώτες.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 14 προσαγωγές
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές

