Ο ΠΑΟΚ κάνει καλές αγορές, επειδή έμαθε να πουλά
Η Άρσεναλ πλήρωσε 7 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα ποσοστά μεταπώλησης του Λούκας, δε θα τους χαλούσε καθόλου αν αύριο βρισκόταν στη θέση του
Με την επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο να επικεντρώνεται στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, άφησα εντελώς ασχολίαστα τα μεταγραφικά και κυρίως αυτή που αφορά το προτελευταίο μπαμ, αυτό του Ακπόμ. Για τον Βέρνμπλουμ, είπαμε κάτι ψιλά.
Λίγο ή πολύ έχετε πιάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι την καθημερινότητα, γι αυτό και εννοείται πως δεν πρέπει να περιμένετε τα κλασικά και τετριμμένα για το πόσο παικταράς είναι, πόσες φορές θα σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα και παρόμοιες χαζοχαρούμενες προσεγγίσεις της πλάκας.
Το δόγμα μου το γνωρίζετε, πάνω απ’ όλα πιστεύω στον προπονητή και την ομάδα που φτιάχνει, αυτό είναι το κυρίαρχο ζητούμενο.
- Μπενεντέτο «Νίττο» Σανταπάολα: Πέθανε ο τελευταίος Νονός της Κόζα Νόστρα
- Όλα τα είχε η Τότεναμ αυτό της… έλλειπε – Χαμός με τα σχόλια σκάουτερ των Spurs που είναι οπαδός της Άρσεναλ
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Οι σχέσεις του 36χρονου Γεωργιανού με τον Αζέρο κατάσκοπο και το ιρανικό λογισμικό
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι



