Στεφανίδη, Τεντόγλου και Κυριακοπούλου στο Diamond League
Οι Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα στον 12ο αγώνα της σειράς Diamond League2018
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τη μεγάλη επιτυχία που είχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου, οι αθλητές μας ρίχνονται ξανά στη μάχη. Οι Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα στον 12ο αγώνα της σειράς Diamond League2018 λίγο πριν τον τελικό που διεξαχθεί σε δύο φάσεις, σε δύο πόλεις, στις 30/8 στη Ζυρίχη και στις 31/8 στις Βρυξέλλες.
Στο επί κοντώ όπου θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες της Ευρώπης Στεφανίδη-Κυριακοπούλου αρχίζει στις 15:00 και εκεί θα συναντήσουν την Βρετανή Μπραντσώ που συμπλήρωσε την τριάδα στο Βερολίνο καθώς και τις Μόρις, Ναγκόετε Σίλβα και ΜακΚάρτνει.
Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί (15:19) στο μήκος (αγώνισμα εκτός της σειράς αγώνων και βαθμολογίας) στο οποίο θα γράψει φινάλε στην καριέρα του ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Γκρεγκ Ράδεφορντ ενώ θα συμμετάσχει μεταξύ των άλλων και ο Νοτιοαφρικανός ασημένιος Ολυμπιονίκη του Ρίο Λούβο Μανιόνγκα.
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες – «Μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου» καταγγέλλει η Χαριλάου Τρικούπη
- Ο ειδικός όρος του Μέσι με την ‘Ιντερ Μαϊάμι και το διπλό σενάριο για Μπαρτσελόνα
- LIVE: Aταλάντα – Ίντερ
- Sentimental Value – Μια κομψή, ψυχρή ταινία για όσους «φτιάχνουν ταινίες»
- Σπουδαία διάκριση για τη Φωτεινή Τριχά: Αναδείχτηκε κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν άτομα, μια ηλικιωμένη διασωληνώθηκε

