
Σφοδρή επίθεση Αμυρά στην κυβέρνηση για την τραγωδία στην Αν. Αττική
«Δέκα μέρες πέρασαν και κανείς από την κυβέρνηση δεν ένιωσε την ανάγκη να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες του» δήλωσε
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, για τις οποίες ακόμα αναζητούνται οι υπεύθυνοι.
Ο κ. Αμυράς καταλόγισε στα στελέχη της κυβέρνησης κυνισμό ενώ τα κάλεσε να «αναλάβουν εμπράκτως τις ευθύνες τους».
«Δέκα μέρες πέρασαν και κανείς από την κυβέρνηση δεν ένιωσε την ανάγκη να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες του. Ούτε ένα συγγνώμη δεν ακούσαμε από την κυβέρνηση, ούτε μια παραίτηση. Κυνικοί αμνήμονες, εξαφανισμένοι. Αυτοί είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμυράς.
«Τα συλλυπητήρια είναι πολύ λίγα για τις οικογένειες των θυμάτων που κάηκαν ζωντανοί, αλλά και τους εκατοντάδες κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα να μην ξεχαστούν αλλά και ότι θα δούμε τις πραγματικές αιτίες αυτού του ολέθρου» κατέληξε.
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
- Κορμοράνοι vs ιχθυοκαλλιέργειες – Γιατί ξεσηκώθηκε η ΕΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]


