Μπόγρης : Είναι τρέλα και πάθος ο Ολυμπιακός
Ο 29χρονος σέντερ αναφέρθηκε στην σεζόν που μας πέρασε
Παράδειγμα προς αποφυγή θεωρεί τα λάθη της περασμένης σεζόν για το μέλλον του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπόγρης.
«Είναι τρέλα και πάθος ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης μετά την πρώτη σου σεζόν στον Ολυμπιακό.
Ο παίχτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα λάθη που έγιναν την σεζόν που μας πέρασε τονίζοντας ότι θα είναι μάθημα για φέτος.
«Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε και απογοητευτήκαμε από κάποια πράγματα που δεν μας πήγαν όπως τα θέλαμε και είχαμε προγραμματίσει. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, που ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει. Όμως, πιστεύω ότι για όλα τα παιδιά και περισσότερο για τους παλιούς, ήταν ένα καλό μάθημα που θα μας βοηθήσει για το μέλλον να διορθωθούμε και να αντιστρέψουμε το κλίμα », δήλωσε ο 29χρονος σέντερ στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».
Όσο για το πώς βιώνει που φορά τα ερυθρόλευκα; «Είναι τρέλα και πάθος ο Ολυμπιακός και μόνο αν παίζεις σε αυτή την ομάδα το καταλαβαίνεις», τόνισε.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

