Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τα περί Ανδρέα : Οι Κουρουμπλήδες καλύτερα να σιωπούν
«Μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με την οποία «ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έκανε ό,τι έκανε σήμερα ο Τσίπρας».
«Είναι θράσος να μιλούν εκείνοι οι οποίοι ξόδεψαν το κεφάλαιο που δημιούργησε ο Ανδρέας με την ενδιάμεση συμφωνία» απάντησε μέσω ανάρτησης του στο Twitter ο εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
Πρόσθεσε, δε, ότι «οι Κουρουμπλήδες καλύτερα να σιωπούν, διότι μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις».
«Ό,τι έκανε σήμερα ο Τσίπρας πιστεύω ότι θα έκανε και ο Ανδρέας, με βάση τη σημερινή συγκυρία. Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, δεν ήταν πατριδοκάπηλος. Είχε την πολιτική γενναιότητα να πει και το mea culpa» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του.
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν


