Στα «σκαριά» η Bugatti των 5 εκατομμυρίων ευρώ
Το όνομα ενός Γάλλου οδηγού αγώνων θα έχει η νέα, περιορισμένης παραγωγής πρόταση της Bugatti, το κόστος της οποία θα φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Βγαλμένη από τον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι η νέα πρόταση της Bugatti, η οποία μάλιστα θα αποτελέσει και την κορυφαία στην γκάμα της γαλλικής φίρμας.
Ο λόγος για την Bugatti Divo, η οποία δανείζεται το όνομα ενός Γάλλου οδηγού αγώνων που πρωταγωνίστησε την δεκαετία του 1920 κατακτώντας δύο φορές τον φημισμένο αγώνα του Targa Florio.
Σύμφωνα με την Bugatti, η παραγωγή της Divo δεν θα ξεπεράσει τα 40 αντίτυπα γεγονός που ενδεχομένως να δικαιολογεί και το κόστος του αυτοκινήτου, το οποίο θα ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η επίσημη αποκάλυψη της Bugatti Divo πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα αν θα πρόκειται για έκδοση της ήδη γνωστής Chiron ή για ένα νέο μοντέλο.
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Το διεθνές «ναυάγιο» των ΕΠΟ και ΚΕΔ στη διαιτησία

