Αυτές τις μέρες στην Νέα Υόρκη λαμβάνει χώρα ένα πολύ ωραίο project του δημιουργού Nick Cave και όχι του τραγουδιστή. O εν λόγω καλλιτέχνης ειδικεύεται στο γλυπτά, στο installation και στις παραστάσεις με οπτικοακουστικό θέμα.

Έτσι για το τελευταίο του project «The Let Go» ο καλλιτέχνης από το Σικάγο δημιούργησε μια εορταστική παράσταση που προσκαλεί τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική, βασισμένη στο χορό καθαρκτική εμπειρία.

Για τις ανάγκες αυτού του project o Cave μεταμόρφωσε τον ιστορικό χώρο του Park Avenue Armory στη Νέα Υόρκη, σε μια πολύχρωμη αίθουσα χορού, με δύο τεράστιες λαμπερές κουρτίνες ύψους περίπου 13 μέτρων, που αντιπροσωπεύουν την αίσθηση ελευθερίας για να αφεθούν οι καλεσμένοι.

Η αίθουσα γεμίζει με χορευτές, ζωντανή μουσική και προσκαλεί ανοιχτά το κοινό να συμμετάσχει σε μία ευρείας κλίμακας, γεμάτη αισθήσεις εμπειρία δίχως προηγούμενο!

Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, οι επισκέπτες και οι κοινοτικές οργανώσεις καλούνται να εκφραστούν μέσα από την κίνηση και την μουσική που θα επιμελούνται μερικοί από τους κορυφαίους DJs της Νέας Υόρκης. Το εμπειρικό αυτό project του Nick Cave θα διαρκέσει έως την 1η Ιουλίου.