Παγωμένος εσπρέσο με αμύγδαλα, μέλι και λεβάντα
Ό,τι πιο ευχάριστο για μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά
1 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα
4 φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. αποξηραμένη μαγειρική λεβάντα
4-8 δόσεις εσπρέσο (ανάλογα με το πόσο δυνατό πίνετε τον καφέ σας)
Εκτέλεση
Ρίξτε τα αμύγδαλα στο φιλτραρισμένο νερό και αφήστε τα όλη τη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ρίξτε τα αμύγδαλα, τα 4 φλιτζάνια νερό, το μέλι και τη λεβάντα στο μπλέντερ.
Αλέστε 1-2′ στη μέγιστη ταχύτητα.
Σουρώστε το μίγμα.
Προσθέστε τον καφέ.
Ρίξτε το μίγμα σε ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις