Ο Κοτζιάς και τα καπέλα του
Ακριβώς έτσι όπως ξεκίνησε η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο χωρών, με τον ίδιο τρόπο ολοκληρώθηκε
Γνωστός λάτρης των καπέλων, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στις Πρέσπες για την επισφράγιση της συμφωνίας χωρίς το… καπέλο του.
Ακριβώς έτσι όπως ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο χωρών.
Ποιος θα ξεχάσει την «επική» εμφάνιση του κ. Κοτζιά στο παγωμένο Νταβός της Ελβετίας τον Γενάρη, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο καπέλο του;
Παρόμοιο σκηνικό και δύο μήνες αργότερα, κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια, όπου ο κ. Κοτζιάς φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει το καπέλο του στην Αθήνα.
Στις Πρέσπες σήμερα, ο κ. Κοτζιάς έκανε χαρακτηριστική εμφάνιση αυτή τη φορά με καλοκαιρινό, ψάθινο καπέλο, ολοκληρώνοντας και επισφραγίζοντας και τυπικά τη συμφωνία με τα Σκόπια.
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

