Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομάδα ερωτεύεσαι μόνο μικρός

Ομάδα ερωτεύεσαι μόνο μικρός

Ενα παιδί μπορεί να υποστηρίζει μια ομάδα γιατί αυτή κερδίζει ή γιατί αυτή το γοητεύει. Αν αυτή σταματήσει να κερδίζει ή σταματήσει να το γοητεύει, μπορεί να διαλέξει μια ομάδα από το εξωτερικό - συνήθως το κάνει για τους ίδιους λόγους: κάτι «γράφει» γλυκά στην καρδιά του

Ερχονται ηµέρες Μουντιάλ και κάθε Μουντιάλ είναι μια μεγάλη κολυμβήθρα οπαδικής υποστήριξης για εκατομμύρια παιδάκια: μπορεί να γεννηθεί στις παιδικές καρδιές λατρεία ή πίκρα για μια ομάδα ή έναν ποδοσφαιριστή. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, π.χ., πολλά παιδιά σοκαρίστηκαν από την ήττα των γηπεδούχων από τη Γερμανία με 1-7 και η Βραζιλία «πέθανε» μέσα τους.

Οταν ήμασταν μικροί, υποστηρίζαμε μια ομάδα και μια εθνική ομάδα. Κανονικά η εθνική ομάδα έπρεπε να είναι η ομάδα της χώρας μας, αλλά η Ελλάδα μας στο Μουντιάλ πήγε πρώτη φορά το 1994 και η εμπειρία ήταν εφιαλτική.

Στην Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που για διάφορους λόγους υποστηρίζουν τη Βραζιλία ή την Αργεντινή ή την Αγγλία ή ακόμα και την Ιταλία – σίγουρα είναι περισσότεροι από τους φανατικούς της Εθνικής Ελλάδος: όταν ήταν μικροί, στα Μουντιάλ δεν την έβλεπαν ποτέ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024