Παπαδημούλης για δηλώσεις Μητσοτάκη: Ένα ακόμη unfair σε βάρος της χώρας
«Ούτε το ΔΝΤ δεν έχει πει κάτι τέτοιο!» υποστηρίζει ο κ. Παπαδημούλης και καταλήγει: «Ένα ακόμη unfair σε βάρος της χώρας»
Για… unfair κίνηση εις βάρος των εθνικών συμφερόντων εγκαλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, με αφορμή όσα ο πρώτος δήλωσε από το Μόναχο.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης, «λίγο πριν την έξοδο από τα μνημόνια και την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο Μόναχο: «Οι εταίροι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι και να μην μας δίνουν δημοσιονομικό χώρο»».
«Ούτε το ΔΝΤ δεν έχει πει κάτι τέτοιο!» υποστηρίζει ο κ. Παπαδημούλης και καταλήγει: «Ένα ακόμη unfair σε βάρος της χώρας».
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Καστοριάς
- Ο Τζορτζ Λούκας είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Star Wars για 10.000 δολάρια το 1971 – Ευτυχώς η συμφωνία ακυρώθηκε
- Betsson: Αποκριάτικη προσφορά με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027
