Εύκολες τηγανίτες μόνο με αυγά και μπανάνα
Απλώς ανακατέψτε μια μπανάνα με μερικά αυγά και μαγειρέψτε σαν να κάνατε μια οποιαδήποτε τηγανίτα.
Εάν θέλετε πραγματικά να προσθέσετε ένα τρίτο συστατικό, προσθέστε λίγη μπέικιν πάουντερ για πιο αφράτο αποτέλεσμα, βανίλια ή σταγόνες σοκολάτας για επιπλέον γεύση.
Υλικά
2 αυγά
1 μπανάνα
Προαιρετικά: ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
1. Ξεκινήστε λιώνοντας την μπανάνα σε ένα πιάτο μέχρι να διαλυθούν όλα τα κομμάτια.
2. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ και προσθέστε την πολτοποιημένη μπανάνα (μαζί με το εκχύλισμα κανέλλας και βανίλιας και τυχόν πρόσθετα υλικά).
3. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μικρό, στρογγυλό σχήμα.
4. Τηγανίστε σε μεσαία φωτιά για περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου οι τηγανίτες αρχίσουν να παίρνουν το επιθυμητό χρώμα.
Καλή όρεξη!
- Φουλάρει για Όσιμεν η Τσέλσι: Μυθική πρόταση στην Νάπολι για τον Νιγηριανό φορ
- Μουσική: Βάλτε τη στην… εξίσωση της ζωής
- Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν – Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»
- H απίστευτη ιστορία πίσω από τις πανάκριβες τσάντες Goyard που ποτέ δεν διαφημίζονται
- Κάλιαρι – Λέτσε 1-1: Γκέλα για την ομάδα της Σαρδηνίας
- «Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού