Το σκάνδαλο του «Εξοικονομώ»
Περίεργα πράγματα με το πρόγραμμα για την ενεργειακή θωράκιση των σπιτιών
Εχω την αίσθηση ότι είναι πια κοινό κτήμα, πως τρέχει ένα πρόγραμμα υπό την επωνυμία «Εξοικονομώ» και στόχος του είναι, με κρατική/κοινοτική ενίσχυση, να θωρακισθούν οι κατοικίες και τα γραφεία ώστε να μειωθεί η …ευρωβόρα κατανάλωση ενέργειας.
Διαφημίσεις παίζουν στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, καταχωρήσεις γίνονται στον Τύπο, κι όλα αυτά με στόχο να κινητοποιηθούν όσοι περισσότεροι πολίτες γίνεται για να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα και για εκείνους και για τη χώρα.
Αυτός είναι ο …αγαθός στόχος. Διότι καθ’ ά μου καταγγέλλει ο τα πάνθ’ ορών στο χώρο της ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, και επί του συγκεκριμένου (αλίμονο…) «άστραψε» το δαιμόνιο ορισμένων!
Με κάτι «φωτογραφίες» από δω, με κάτι διατάξεις από εκεί, κάτι αστερίσκους παραπέρα, κάτι υποπεριπτώσεις παρακάτω, επετεύχθη το αδιανόητο.
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»






