Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει η ψαλίδα με ΠΑΟΚ, πλησιάζει σε Κάτσε ο Παναθηναϊκός

Κλείνει η ψαλίδα με ΠΑΟΚ, πλησιάζει σε Κάτσε ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός συνέχισε και σήμερα τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Κάτσε, ο οποίος πιέζει για να γίνει το deal, αφού επιθυμία του είναι η παραμονή του στη Λεωφόρο

Η πρόσληψη προπονητή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της… ιεραρχίας του Παναθηναϊκού όσον αφορά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας δεν ρίχνει το βάρος του μόνο εκεί. Άλλωστε, μετά και το σημερινό ραντεβού που έγινε με τον ατζέντη του Γιώργου Δώνη, απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος στις απαιτήσεις του Έλληνα προπονητή και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν ασχολείται μονάχα με τον νέο προπονητή, αφού ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, τα οποία θέλει να κλείσει άμεσα. Με κυριότερο όλων αυτό του Έργκους Κάτσε, η περίπτωση του οποίου επισκιάζει κάθε άλλη τούτη την ώρα.

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως σήμερα έγινε ακόμα μία καθοριστική επαφή μεταξύ του Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Αλβανού μέσου. Και πως η ψαλίδα μεταξύ των δύο πλευρών, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάσαμε αναλυτικά χθες, κλείνει.

Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο 350.000 ευρώ ετησίως, ο Παναθηναϊκός περιμένει από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ προκειμένου να δώσει εκείνος τα υπόλοιπα και να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικό. Και όλα πια οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και περιμένει κι εκείνος με τη σειρά του τις εξελίξεις. Γνωρίζει πως στους πράσινους θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ιδιαίτερα αν ο νέος προπονητής είναι ο Δώνης, ο οποίος τον ανέδειξε στον ΠΑΟΚ, τότε θα βρει όλα όσα επιθυμεί.

Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν αύριο ο Δώνης συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας, μιας και είναι δεδομένο πως και αυτός από την πλευρά του θα πιέσει για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024