Κλείνει η ψαλίδα με ΠΑΟΚ, πλησιάζει σε Κάτσε ο Παναθηναϊκός
O Παναθηναϊκός συνέχισε και σήμερα τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Κάτσε, ο οποίος πιέζει για να γίνει το deal, αφού επιθυμία του είναι η παραμονή του στη Λεωφόρο
Η πρόσληψη προπονητή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της… ιεραρχίας του Παναθηναϊκού όσον αφορά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας δεν ρίχνει το βάρος του μόνο εκεί. Άλλωστε, μετά και το σημερινό ραντεβού που έγινε με τον ατζέντη του Γιώργου Δώνη, απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος στις απαιτήσεις του Έλληνα προπονητή και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν ασχολείται μονάχα με τον νέο προπονητή, αφού ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, τα οποία θέλει να κλείσει άμεσα. Με κυριότερο όλων αυτό του Έργκους Κάτσε, η περίπτωση του οποίου επισκιάζει κάθε άλλη τούτη την ώρα.
Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως σήμερα έγινε ακόμα μία καθοριστική επαφή μεταξύ του Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Αλβανού μέσου. Και πως η ψαλίδα μεταξύ των δύο πλευρών, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάσαμε αναλυτικά χθες, κλείνει.
Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο 350.000 ευρώ ετησίως, ο Παναθηναϊκός περιμένει από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ προκειμένου να δώσει εκείνος τα υπόλοιπα και να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικό. Και όλα πια οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και περιμένει κι εκείνος με τη σειρά του τις εξελίξεις. Γνωρίζει πως στους πράσινους θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ιδιαίτερα αν ο νέος προπονητής είναι ο Δώνης, ο οποίος τον ανέδειξε στον ΠΑΟΚ, τότε θα βρει όλα όσα επιθυμεί.
Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν αύριο ο Δώνης συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας, μιας και είναι δεδομένο πως και αυτός από την πλευρά του θα πιέσει για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.