Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν οι Τούρκοι για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Πέλκα

Επιμένουν οι Τούρκοι για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Πέλκα

Τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις αναφορές τους στο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα, την ώρα που στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για το θέμα

Παρά τις διαψεύσεις για οποιαδήποτε επαφή από τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ, οι Τούρκοι συνεχίζουν να γράφουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν που πέρασε με 12 γκολ και 12 ασίστ, οπότε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες παίζει τακτικά στην Τουρκία το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα.

Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει υπογράψει μέσα στη χρονιά επέκταση του συμβολαίου του και μαζί μπήκε και μια αυξημένη ρήτρα, αλλά δε θέλει να φύγει ακόμη από τον Δικέφαλο.

Οι Τούρκοι όμως επιμένουν να τον έχουν πρώτο θέμα για την Μπεσίκτας!

Δημοσίευμα της «Fanatik» σημειώνει ότι: «Το όνομα που θέλει να φέρει η Μπεσίκτας ως αντικαταστάτη του Ταλίσκα είναι αυτό του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ». Στο άρθρο σημειώνονται και τα στατιστικά του Πέλκα φέτος και καταλήγει τονίζοντας ότι: «Το αστέρι του ΠΑΟΚ που παίζει 10αρι συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να λάμψει».

Επίσης η «kartalbakisi» αναφέρει: «H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έντονο ενδιαφέρον για τον Ταλίσκα, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται θα αφήσει τους ασπρόμαυρους για τους ‘’κόκκινους διαβόλους’’ Η Μπεσίκτας φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα στο πρόσωπο του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος παίζει στον ΠΑΟΚ».

Αυτό που δε λένε βέβαια πουθενά τα τουρκικά ΜΜΕ, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Πέλκα και ο ίδιος ο παίκτης έχει πει ότι αν θα φύγει από τον Δικέφαλο θα το κάνει για να πάει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης…

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024