Στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ζάκερμπεργκ για το σκάνδαλο του Facebook
Ο ιδρυτής και CEO του κοινωνικού δικτύου θα βρεθεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του για την υπόθεση των προσωπικών δεδομένων που διέρρευσαν στην Cambridge Analytica
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής και CEO του Facebook, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα βρεθεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να παράσχει διευκρινήσεις για την υπόθεση διαρροής δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών στην Cambridge Analytica.
Τη συμφωνία με τον Ζάκερμπεργκ έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας