Ο Κυριάκος, το ταξίδι και το διαβατήριο
Ένα «απρόοπτο» θα καθυστερήσει την άφιξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Ίμβρο
Ένα απρόοπτο είχε το ταξίδι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη από την Αλεξανδρούπολη, που βρέθηκε για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης, μέχρι την Ίμβρο.
Ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να περάσει από το τελωνείο των Κήπων στην Τουρκία και στη συνέχεια να πάρει το καραβάκι για την Ίμβρο, όπου πρόκειται να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.
Εκεί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε ότι δεν είχε μαζί του το διαβατήριό του, με την αποστολή να περιμένει την άφιξή του για να συνεχιστεί το ταξίδι.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να βρήκε και τον ένοχο για αυτή την παράλειψη: τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη.
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Αφρική: Τραγωδία σε γάμο – Καλεσμένος σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό – Ακολούθησε μακελειό με 57 νεκρούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά στελέχη της ΝΔ και με τη βούλα τα πρωτοπαλίκαρα της «Ομάδας Αλήθειας»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πολύ σημαντικό για τον Τραμπ, η Ελλάδα να είναι ενεργειακός κόμβος στην περιοχή
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς


