Ο Κυριάκος πάει σινεμά
Την ταινία με τίτλο «Sing your Song» θέλησε να παρακολουθήσει ο πρόεδρος της ΝΔ
Με πρωτοβουλία του World Human Forum (στο οποίο μετέχει η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη), το Centre Culturel Hellénique (Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο–Παρίσι) παρουσιάζει τη βραβευμένη ταινία-ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του διάσημου τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε, στο Auditorium Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Την ταινία αυτή με τίτλο «Sing your Song» θέλησε να παρακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (πολύ πιθανόν να την παρακολουθήσει μαζί με τη Νάνα Μούσχουρη – διαχρονική αξία –, εάν το αποδεχθεί).
Παράλληλα με την καλλιτεχνική πορεία του Χάρι Μπελαφόντε, αναδεικνύει μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του. Αυτήν του υπερμάχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τόσο στην Αμερική όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στενός φίλος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και των Τζον και Μπόμπι Κένεντι, ακόμη και σήμερα, στα 90 του χρόνια, αγωνίζεται κατά της βίας και των ανισοτήτων στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους: «Ο καθένας μας έχει τη δύναμη να τραγουδήσει τον δικό του σκοπό».
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο

