ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση των Σκοπίων συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση της
Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ζόραν Ζάεφ που καθιστούν, όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ, αδιανόητη την επίτευξη συμφωνίας
Για αδιάλλακτη στάση των Σκοπίων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ που καθιστούν, όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ, αδιανόητη την επίτευξη συμφωνίας.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση των Σκοπίων -όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού τους- συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση σε καθοριστικά για την εξεύρεση λύσης ζητήματα (όπως το erga omnes). Ζητήματα που αν δεν επιλυθούν, είναι αδιανόητη η οποιαδήποτε συμφωνία».
- Ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι η τεχνητή νοημοσύνη ευθύνεται για την επίθεση στο σχολείο του Ιράν
- «Καταφέραμε το ακατόρθωτο»: Πρωτόγνωρες εικόνες στο Ελ. Βενιζέλος με τον επαναπατρισμό δεκάδων ζώων (βίντεο)
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές και ληστείες στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθησαν 19χρονος και 24χρονος
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα
- LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης
- LIVE: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι
