
Στη Βουλή η συνάντηση Λεβέντη – Κοτζιά
Στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρών στη Βουλή θα βρεθεί το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Λεβέντη
Στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρών στη Βουλή, θα βρεθεί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Λεβέντη για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης από τον κ. Κοτζιά στα κόμματα της αντιπολίτευσης σχετικά με τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις τελευταίες ημέρες με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λεβέντης σε πρόσφατη παρέμβασή του είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να μην παραχωρήσει τον όρο «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ.
Παράλληλα, είχε εκφράσει τη θέση πως η ελληνική πλευρά θα έπρεπε να πείσει τους γείτονες να αποδεχθούν τον όρο «Σκόπια» στην ονομασία τους.
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη
