Να «επουλώσει» το τραύμα της Β.Ελλάδας προσπαθεί η κυβέρνηση
Λιθαράκι - λιθαράκι είχε προσπαθήσει να κερδίσει το συντηρητικό κάστρο
της Βόρειας Ελλάδας ο Αλέξης Τσίπρας. Μια με την απεμπλοκή και την
ταχεία υλοποίηση των κατασκευαστικών έργων για το Μετρό, μια με το
άνοιγμα πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και την τακτική παρουσία
του στην πόλη, όπως και με τη δημιουργία δημόσιων αστικών μεταφορών ή
την ευχή να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.
Λιθαράκι – λιθαράκι είχε προσπαθήσει να κερδίσει το συντηρητικό κάστρο της Βόρειας Ελλάδας ο Αλέξης Τσίπρας. Μια με την απεμπλοκή και την ταχεία υλοποίηση των κατασκευαστικών έργων για το Μετρό, μια με το άνοιγμα πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και την τακτική παρουσία του στην πόλη, όπως και με τη δημιουργία δημόσιων αστικών μεταφορών ή την ευχή να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.
Κι όμως, εκεί που όλα έμοιαζαν ιδανικά, απανωτά γεγονότα (άλλα τυχαία και άλλα προγραμματισμένα) ήρθαν να γκρεμίσουν γρήγορα ό,τι με κόπο η κυβέρνηση για μεγάλο διάστημα έκτιζε. Η «επανάκτηση της Βόρειας Ελλάδας» είναι η επιχείρηση που τώρα βάζει μπροστά το Μαξίμου και με κάθε μέσο επιχειρεί να επουλώσει το «τραύμα» που προκάλεσε στο σώμα του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα η δυσαρέσκεια των πολιτών σε συγκεκριμένες περιοχές, η οποία προκαλεί και σημαντική δημοσκοπική υποχώρηση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.