
Καθυστερεί η απόφαση έκδοσης του Πουτζδεμόντ στην Ισπανία
Μετά το Πάσχα θα αποφασίσουν οι γερμανικές δικαστικές αρχές αν θα εκδώσουν τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας στην Ισπανία.
Απίθανο θεωρούν οι γερμανικές αρχές να λάβουν αυτή την εβδομάδα απόφαση για την έκδοση ή όχι του πρώην προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόντ στην Ισπανία.
Όπως σημείωσε η εκπρόσωπος του γραφείου του κρατικού εισαγγελέα στο περιφερειακό δικαστήριο του Σλέσβιγκ, η απόφαση αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα.
«Η απόφαση δεν θα ληφθεί κατά πάσα πιθανότητα πριν από το Πάσχα», δήλωσε συγκεκριμένα η Βίμπκε Χοφέλνερ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ – Πρόεδρος ο Κόκκιας, αντιπρόεδρος η Ζούπη
- Στον Αστακό το θαλάσσιο drone «φάντασμα» που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Η προέλευση του και η άγνωστη αποστολή του
- Σάκκαρη: ««Θέλω να επιστρέψω ανάμεσα στις καλύτερες, δεν είμαι χαρούμενη εκεί που βρίσκομαι τώρα»
- «Σφίξαμε τον κορσέ της Νικόλ και το πλευρό της έσπασε» – Η backstage ιστορία του Moulin Rouge στα 25 του
- Ασανσέρ οι τιμές του πετρελαίου εν αναμονή της απάντησης του Ιράν
- Με… Ro-Ro η Ευρώπη αναζητά εμπορική «έξοδο» από το Ορμούζ

