Kίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μουντιάλ «βλέπουν» οι Γερμανοί
Μεγάλο κίνδυνο ισλαμιστικής τρομοκρατίας κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στην Ρωσία, «βλέπει» η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (BKA), σύμφωνα με εσωτερική έκθεση την οποία επικαλείται σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Bild.
Μεγάλο κίνδυνο ισλαμιστικής τρομοκρατίας κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στην Ρωσία «βλέπει» η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (BKA), σύμφωνα με εσωτερική έκθεση την οποία επικαλείται σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Bild.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ΒΚΑ εκτιμά ότι ο κίνδυνος αυξάνεται λόγω της ύπαρξης πολλών οργανώσεων ισλαμιστών στην χώρα, αλλά και εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μαχητών του «Ισλαμικού Κράτους» με καταγωγή από την Ρωσία.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου απασχολεί το ΙΚ ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της γερμανικής υπηρεσίας.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «άνοιξε» τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με ασίστ
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
