Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η Φιορεντίνα «ανανέωσε» το συμβόλαιο του Αστόρι

Ο αιφνίδιος θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η είδηση του χαμού του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα προκάλεσε σοκ, ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Ειδικά για όσους γνώριζαν τον Ιταλό αμυντικό. Οικογένεια, φίλοι, συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Ο Νταβίντε Αστόρι ήταν αρχηγός της Φιορεντίνα και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο τιμά την ιστορία των «βιόλα».

Ο αιφνίδιος θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η είδηση του χαμού του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα προκάλεσε σοκ, ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Ειδικά για όσους γνώριζαν τον Ιταλό αμυντικό.

Οικογένεια, φίλοι, συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Ο Νταβίντε Αστόρι ήταν αρχηγός της Φιορεντίνα και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο τιμά την ιστορία των «βιόλα».

Ο Αστόρι ήταν στο «Αρτέμιο Φράνκι» από το καλοκαίρι του 2015 και το τελευταίο διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν σε καλό δρόμο και θα κατέληγαν σε συμφωνία. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η ομάδα της Φλωρεντίας ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της να «ανανεώσει» το συμβόλαιο του Αστόρι, επισημαίνοντας μάλιστα πως τις προσεχείς μέρες θα καταθέσει στην ιταλική λίγκα το συμβόλαιο του παίκτη.

Η διοίκηση της Φιορεντίνα προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου ποδοσφαιριστή και τα χρήματα θα δοθούν στην σύντροφο του Αστόρι.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού (δύο ετών) και οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου δείχνουν με την συγκεκριμένη κίνηση πως δεν αφήνουν αβοήθητη την οικογένεια του Αστόρι.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024