
Αλλεπάλληλες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 30χρονο από το Αγρίνιο που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες και μια τρίτη μητέρα είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο στο παρελθόν.
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 30χρονο από το Αγρίνιο που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες και μια τρίτη μητέρα είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο στο παρελθόν.
Το περιστατικό έφτασε στην Ασφάλεια Αγρινίου την περασμένη Παρασκευή και ήδη διενεργείται προανάκριση. Σύμφωνα με το agrinioSite.gr μετά την δημοσιοποίηση στοιχείων από την ίδια την μητέρα του ενός 14χρονου εμφανίστηκε και τρίτη περίπτωση παιδιού.
Ο 30χρονος, φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και να τους έπεισε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί είδαν ταινία πορνό και στην συνέχεια ο 30χρονος προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά τους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος πλήρωνε τους ανηλίκους για να μην μιλήσουν.
Το τρίτο περιστατικό αφορά σε καταγγελία του 2017, όταν μια μητέρα βρήκε δεκάδες άσεμνα μηνύματα στο κινητό του ανήλικου γιου της και το κατήγγειλε στην αστυνομία χωρίς ωστόσο να γίνει έρευνα.
in.gr
- ΑΕΚ: Με Βάργκα κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός αποστολής ο Στρακόσα (pic)
- Ποιος αποφασίζει στ’ αλήθεια; Η ψευδαίσθηση της επιλογής στον ψηφιακό κόσμο
- «Καραμπόλα» τριών αυτοκίνητων και δύο μοτοσικλετών στην Πατησίων – Δύο άτομα στο νοσοκομείο
- Eurovision 2026: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο μεγάλος τελικός
- Μπαχτσεσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 86-96: Εύκολη νίκη πριν το Final Four
- Σοβαρό τροχαίο στη Σκιάθο με δύο τραυματίες – Μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με C-130
